265/2003. (XII. 18.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Balatonalmádi, Damjanich u. 37. szám alatti ingatlan telekrendezése

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete hozzájárul, hogy Bors Csaba (Balatonalmádi, Ibolya u. 5.) által megvásárolandó a Balatonalmádi Önkormányzat tulajdonában álló 1993/2 hrsz-ú ingatlanból 100 m2 területű ingatlanrész – melyet Bors Csaba 1993/1 hrsz-ú ingatlanához telekkiegészítés címén vesz meg – 800 eFt vételárat 10 egyenlő részletben fizesse meg.
 
A telekhatár – rendezés és tulajdonjog átvezetésének költsége a Vevőt terheli. A vételi ajánlat részletfizetéssel történő elfogadása esetén az Önkormányzat további térítés nélkül hozzájárul a szennyvíz-átvezetési szolgalmi jog ingatlan-nyilvántartási bejegyzéséhez, de ennek költsége is a Vevőt terheli.
 
Felhatalmazza a Polgármestert a tulajdonjog változás ingatlan-nyilvántartási átvezetéséhez szükséges okiratok aláírására, illetve a Megállapodás hiányában a 100 m2-es ingatlanrész birtokba vételének kezdeményezésére.
 
Balatonalmádi Város Önkormányzata a tulajdonjog és a szennyvíz-átvezetési szolgalmi jog földhivatali bejegyzéséhez csak a teljes vételár kiegyenlítése után járul hozzá
 
Utasítja a Jegyzőt, hogy döntéséről az érdekeltet tájékoztassa.

« Vissza
Vissza a főmenübe