52/2002. (III. 28.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Észak-Balatoni Térség Regionális Települési Szilárdhulladék Kezelési Konzorcium létrehozása

1.      Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az Észak-balatoni térség regionális települési szilárdhulladék kezelési rendszerének megvalósítására, az ISPA pályázaton elnyerhető támogatáshoz szükséges, a jegyzőkönyv mellékletét képező konzorcionális (együttműködési) szerződést és az abban foglalt kötelezettségvállalásokat együttesen elfogadja és felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.
 
2.      A konczorcionális szerződés III/2. pontjában rögzítetteknek megfelelően a tagi önrész biztosítására a Képviselő-testület kötelezettséget vállal. Az Önkormányzatok vonatkozásában a rendelkezésre bocsátandó 10 % önrész mértéke az VI. pontban részletezett szerint 0,61 Mrd Ft, ami projekt lakosszámra vetítve max. 2.000 Ft/lakos költséget jelent.
 
3.      A Képviselő-testület elfogadja és kötelezettséget vállal a konzorcionális szerződés XV. Fejezetében rögzített 10Ft/év/lakos működési hozzájárulási költség megfizetésére is. 
 
4.      Hozzájárul ahhoz, hogy az ISPA kérelmezési eljárás, valamint a projekt végrehajtásáért felelős szervezet – mint képviselő-kapcsolattartó – Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata legyen. Felhatalmazást ad a kapcsolattartónak, hogy az önkormányzat nevében a szerződés keretein belül jogszerűen eljárjon és a képviseletét ellássa.

« Vissza
Vissza a főmenübe