257/2011. (IX. 1.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Az Endre utca - Vörösmarty utca csapadékvíz elvezető rendszer fejlesztését támogató pályázat benyújtása

Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testülete pályázatot nyújt be a KDOP-411/E-11 kódszámú „Helyi és térségi jelentőségű vízvédelmi rendszerek rekonstrukciója című pályázati felhívásra a Balatonalmádi, Endre utca-Vörösmarty utca csapadékvíz elvezető rendszer fejlesztésének támogatására.
 
1. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert, hogy a pályázatot 2011. október 03-ig nyújtsa be, valamint a szükséges jognyilatkozatokat tegye meg, adja ki.
 
2. A Képviselő-testület a 2011. évi költségvetésében a pályázati önrészként elkülönített felhalmozási célú tartalék terhére biztosítja a pályázat vonatkozásában szükséges mértékű önrészt 9,4 MFt összegben.
 
3. A Képviselő-testület felkéri az ADITUS Zrt-t, hogy a pályázat előkészítést és megírását végezze el az Önkormányzat és az ADITUS Zrt. között fennálló átalányszerződés alapján.
 
4. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert, hogy a pályázati projekt költségvetését 9,4 MFt biztosítandó önrészre tekintettel terveztesse meg az ADITUS Zrt-vel.
 
A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert, hogy a pályázat költségvetését az Önkormányzat által meghatározott maximált önrész keretei közt állítsa össze.
 
Utasítja a Polgármestert, hogy a szükséges előirányzat átcsoportosításokat a 2011. évi költségvetés soron következő módosítása során tegye meg.
 

« Vissza
Vissza a főmenübe