282/2011. (IX. 29.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Városrendezési célú közterület-szabályozások - V.berény, Séd menti területek

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi építési szabályzatról szóló 16/2005. (VII.7.) számú rendelet 25. § (29) bekezdésének módosítását határozza el.
A Képviselő-testület a településrendezési eszköz kidolgozása előtt az épített környezet alakításáról és védelméről szóló 1997. évi LXXVIII. törvény 9. § (2) bekezdése alapján a rendezés alá vont területként a Balatonalmádi Vörösberényi Séd mentén közpark besorolású zöldterületeket határozza meg.
A rendezés célja, hogy az egyéb településrendezési és építésügyi hatósági jogszabályok keretei között a közparkként szabályozott ingatlanokon épület elhelyezésének lehetőségét biztosítsa.
A rendezés várható hatása, hogy az érintett ingatlanokkal összefüggő korlátozási kártalanítási igények megszűnnek, továbbá, hogy az esetlegesen megépülő épületek a zöldterületeket igénybevevők ellátását, illetve a területek fenntartását szolgálják.
 
Felhatalmazza a Polgármestert, hogy a településrendezési terv soron következő módosítása alkalmával a határozatban foglalt feltételekkel kezdeményezze a véleményezési eljárás lefolytatását.
 
Utasítja a Polgármestert, hogy a döntésről az érdekelteket tájékoztassa.

« Vissza
Vissza a főmenübe