80/2012. (IV. 26.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Javaslat a közterületi rendezvényekről szóló rendelkezések megalkotására ( első olvasat)

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a közterületek használatáról és használatuk rendjéről szóló 24/2009.(VI.30.) önkormányzati rendelet keretei között az alábbi szempontok figyelembe vételével javasolja a közterületi rendezvényekre vonatkozó szabályokat megalkotni:
 
1. rendezvény helyszínek: egy helyszín egyszerre egy rendezvény: Szent Erzsébet liget Panoráma mellett, Zenepavilon mellett, a Móló és a Sóhajok hídja közötti sétány, a Wesselényi strandi nagy parkoló, a Wesselényi strand főbejárattal szembeni ikersétány, PKKK mögötti Szent István park, Móra Ferenc utcai volt kőbánya, Posta parkoló, Vörösberényben a Templom tér,a Mandulás és a Posta előtti új tér, 4 méteres partszakasz, Budatavai tömbbelső, Köcsi-tó, PKKK parkolója
 
2. A rendeletben előírható határértékek: A 27/2008. (XII.3.) KvVM- EüM együttes rendelet 1. mellékletében meghatározott határértékek, ugyanezen rendelet 2.§ (4) bekezdésében foglalt kivétellel.
 
3. Pirotechnikai eszköz használata a közterületi rendezvényen: 22.00 óráig, legfeljebb 15 perc időtartamban, kivétel: Szilveszter-Újév, augusztus 20-a.
 
4. Ellenőrzés: Az engedélyes köteles a 3 napot meghaladóan tartandó rendezvény során önellenőrző méréseket végezni a védendő létesítménynél és azt dokumentálni.
 
5. Az önkormányzat, mint ellenőrzésre jogosult szerv általány díjas megbízási szerződést köt mérés végzésére jogosult vállalkozással.
 
Felkéri a Polgármestert, hogy a Hivatal munkatársainak bevonásával a rendelet tervezetet készítse elő és kérjen be 3 árajánlatot mérés végzésére jogosult vállalkozástól a 2012. májusi Képviselő-testületi ülésre.
 

« Vissza
Vissza a főmenübe