107/2001. (V. 3.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A központi orvosi ügyelet ügye

1.      Balatonalmádi Város Önkormányzata a Dr. Huszár és Társa Bt-vel a központi orvosi ügyelet ellátására szóló 1999. január 1-től hatályos Megállapodás melléklet szerinti módosításával egyetért.
Felhatalmazza a polgármestert a Megállapodás módosításának aláírására, ha az aláírással egyidejűleg a “dr. Huszár és Társa Bt” a központi orvosi ügyelet ellátására szóló 1999. január 1-től hatályos Megállapodás felmondását ügyvéd útján és írásban visszavonja.
A felmondás visszavonását az ÁNTSZ-nek és a MEP-nek meg kell küldeni. 
Az Önkormányzat a megállapodás módosításából eredő többletköltséget (1.168.000,-Ft) a költségvetés működési céltartalék, egészségüggyel kapcsolatos kiadások terhére biztosítja.
 
2.      A központi orvosi ügyelet fenntartásában részt venni kívánó településekkel az ellátás biztonsága és az arányos teherviselés érdekében önkormányzati szinten megállapodást kell kötni. A Képviselő-testület a mellékelt megállapodás-tervezettel egyetért. Felkéri a polgármestert, hogy Alsóörs, Balatonfűzfő, Felsőörs, Litér, Lovas, Királyszentistván, Szentkirályszabadja települések önkormányzatának a megállapodás-tervezetet küldje meg, a települési önkormányzatokkal a tervezet szerint kössön megállapodást. 
 

« Vissza
Vissza a főmenübe