271/2012. (XI. 29.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A Borfesztivál Szabályzat felülvizsgálata

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az előterjesztés mellékletét képező  „Az Almádi Borfesztivál Működési Szabályzatát” a Humán Bizottság, valamint a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság alábbi módosításaival fogadja el:
 
Alapelvek:
 
 6. Az Önkormányzat Képviselő-testülete aFesztivál lebonyolításával kapcsolatos konkrét szervezési feladatokról és a Főszervező személyéről minden tárgyévet megelőző novemberi ülésén dönt, és a feladatokat a Főszervezőnek átadja.
 
12. A Főszervező a Fesztivál lezárultával készített tételes pénzügyi elszámolását köteles tájékoztatás céljából a Képviselő-testület elé terjeszteni, legkésőbb a Testület következő évi Főszervezőről döntő ülésén.
 
Szabályzat:
 
1.1. A Fesztivál megrendezésének előkészítésére a Polgármester vezetésével - minden tárgyév januárjában - Szervező Bizottság alakul. A Bizottság üléseit a Polgármester hívja össze, döntéseit egyszerű szótöbbséggel hozza.
 
A Szervező Bizottság döntési jogkörrel rendelkező tagjai:
-     Polgármester
-     Főszervező vezetője vagy megbízottja
-     Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár igazgatója vagy megbízottja
 
A Szervező Bizottság javaslattételi jogkörrel rendelkező tagjai: Balatonalmádi Város Önkormányzata  Képviselő-testületének és Bizottságainak tagjai.
 
A Szervező Bizottságba javaslattételi jogkörrel rendelkező tagokat az alábbi intézmények, szervezetek is delegálhatnak:
          - Felsorolt intézmények közül törölni: Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete és Bizottságai sort.

« Vissza
Vissza a főmenübe