313/2012. (XII. 13.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Közös önkormányzati hivatal létrehozása

 

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 233/2012.(X.25.) Ö. határozattal jóváhagyott, Felsőörs Község Önkormányzatával kötött – a közös önkormányzati hivatal működtetésére vonatkozó - Megállapodás 2. pontját az alábbiak szerint módosítja:
„Az önkormányzatok megállapodnak abban, hogy a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 85.§-ban foglalt felhatalmazással élve az önkormányzatok működésével, valamint a polgármester vagy a jegyző feladat- és hatáskörébe tartozó ügyek döntésre való előkészítésével és végrehajtásával kapcsolatos feladatok ellátására az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. tv 11.§-a alapján közös önkormányzati hivatalt tartanak fenn 2013. január 1. napjától az alábbi feltételek szerint. A felsőörsi Polgármesteri Hivatal 2012. december 31-én általános jogutódlással – kivéve munkajogi jogutódlás – megszűnik. Az átalakulás beolvadással jön létre, jogutód a Balatonalmádi Közös Önkormányzati Hivatal.”  A megállapodás egyebekben nem változik.
A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert, hogy a megállapodás módosítását Felsőörs Község Önkormányzata módosítást jóváhagyó határozata birtokában aláírja.

 

« Vissza
Vissza a főmenübe