15/2013. (I. 31.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Javaslat a Wesselényi strandi büféépület tervéről és megvalósításáról

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete – a 101/2012. (V. 3.) Öh. sz. határozatát módosítva – a Wesselényi strand nyugati felén létesítendő kétegységes büféépület Interra Gold Szolgáltató és Fejlesztő Kft. (6640 Csongrád, Dózsa Gy. tér 18.) által készített módosított tervdokumentációját elfogadja.
 
A beruházást a 2012. évi költségvetésben biztosított fedezet terhére valósítja meg, az alábbi feltételekkel:
-        A büféépületek kivitelezése során további költségcsökkentő egyszerűsítéseket kell végezni a szerkezetek kialakításánál és anyaghasználatánál.
-        A büféépületek szerkezetkész állapotban készülnek el és kerülnek bérbeadásra azzal, hogy a belső szak- és szerelőipari munkákat a bérlő végzi el.
-        A beruházás pénzügyi feltételeinek javítása érdekében a büfék – a korábban biztosított előbérleti jog megtartása mellett – hosszabb távú bérleti jog megváltással kerülnek meghirdetésre.
 
Felhatalmazza a Polgármestert, a módosított tervdokumentáció szerinti építési engedély beszerzésére, továbbá, hogy a jogerős építési engedély birtokában a közbeszerzési ajánlati dokumentációt a fentiek figyelembevételével összeállítsa és a közbeszerzési eljárást megindítsa.

« Vissza
Vissza a főmenübe