36/2013. (II. 28.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A Balatonalmádi Sportegyesület pályázata a sporttelep felújítására

Balatonalmádi Város Önkormányzata támogatásával a Balatonalmádi Sportegyesület a Magyar Labdarúgó Szövetség által „Sporttelephely felújítási program tao előminősítéses pályázat” címen kiírt pályázatra pályázatot nyújt be a Balatonalmádi, Véghely D. u. 10. szám alatti, 2305 hrsz-ú sporttelep öltözőinek és mosdóinak felújítására.
 
A projekt teljes elszámolható költsége bruttó 10 millió forint, amelyből a támogatás összege bruttó 7 millió forint, a szükséges önrész pedig 3 millió forint.
 
Az Önkormányzat az elnyert támogatás 42,8 %-át, de legfeljebb 3 millió forint összegű önrészt a 2013. évi költségvetésben a pályázati önrész céljára elkülönített felhalmozási céltartalék terhére biztosítja, támogatási szerződés megkötése útján, elszámolási kötelezettség mellett.
                             
Balatonalmádi Város Önkormányzata hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Balatonalmádi Sportegyesület a Balatonalmádi, Véghely D. u. 10. szám alatti sporttelepet a felújítás megvalósításáról számított 5 éven keresztül a jóváhagyott sportfejlesztési programnak, a tao szabályoknak és az eredeti rendeltetésnek megfelelően használja.
 
Balatonalmádi Város Önkormányzata hozzájárul ahhoz, hogy a fejlesztéssel érintett ingatlanon a Magyar Állam javára az igénybevett támogatás mértékéig 5 évre szólóan jelzálogjog kerüljön bejegyzésre.
 
Felhatalmazza a Polgármestert a támogatási szerződés aláírására és a pályázat benyújtásához szükséges nyilatkozatok megtételére.
 
Utasítja a Polgármestert, hogy az önrész pénzügyi fedezetének átcsoportosításával a 2013. évi költségvetés soron következő módosításakor gondoskodjon.
 
Utasítja a Polgármestert, hogy a döntésről az érdekelteket tájékoztassa.

« Vissza
Vissza a főmenübe