63/2013. (III. 28.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A Balatonalmádi Városgondnokság Rákóczi u. 43. szám alatti telephely térfigyelő kamerarendszer kiépítésére vonatkozó kérelme

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Balatonalmádi Városgondnokság előirányzat átcsoportosítás iránti kérelme ügyében az alábbi döntést hozza:
 
Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete támogatja a Rákóczi u. 43. sz. alatti telephely térfigyelő kamerarendszerének, távvezérelt elektromos kapujának és a gépjármű forgalom beléptető rendszer kiépítésének megvalósítását. A beruházás fedezeteként hozzájárul, hogy a beruházással kapcsolatban felmerült kiadásokkal megegyező összegben, maximum 2.000.000 Ft-ot a Városgondnokság 2013. évi költségvetésében a nem lakóingatlan üzemeltetése szakfeladat dologi kiadásaiból ugyanezen szakfeladat felhalmozási kiadásai közé átcsoportosítson.
 
Ezzel egyidejűleg felkéri a Polgármestert, hogy a beruházás készre jelentését követően a 2013. évi költségvetés módosításakor a szükséges előirányzat átcsoportosításokat tegye meg.

« Vissza
Vissza a főmenübe