84/2013. (IV. 25.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A Szociális és Gyermekjóléti Intézményfenntartó Társulás jogi személyiségű társulássá történő átalakítása

1.      Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2006. december 20-án létrehozott Szociális és Gyermekjóléti Intézményfenntartó Társulás társulási megállapodását (I-XI módosításaival együtt) 2013. június 30-én hatályon kívül helyezi és ezt javasolja a társult települések képviselő-testületének is.
2.      A társulási megállapodás felülvizsgálata és átalakítása során létrejövő – jogi személyiséggel rendelkező – Balatonalmádi Szociális Társulás – az előterjesztés 1.sz. mellékletét képező – megállapodását 2013. július 1. napjától jóváhagyja, és ezt javasolja a társult települések képviselő-testületeinek is.
3.      A Képviselő-testület nyilatkozik, hogy a társulási megállapodásban foglaltakat az Önkormányzatra vonatkozóan kötelező feltételként elfogadja, a Társulás működésével, a feladatellátással kapcsolatos költségek, pénzügyi hozzájárulás viselését, teljesítését vállalja.
4.      Balatonalmádi Város Önkormányzatára jutó 2013. évi 1.680.eFt hozzájárulási összeg fedezetét a 2012. évi pénzmaradvány terhére biztosítja.
5.      Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete egyetért azzal, hogy a jogi személyiséggel rendelkező Társulás munkaszervezeti feladatait a Társulás székhelyének önkormányzati hivatala, a Balatonalmádi Közös Önkormányzati Hivatal lássa el.
6.      Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a jogi személyiséggel rendelkező Társulás társulási tanácsába tagként Keszey János polgármestert delegálja.
7.      A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a Társulási megállapodást – a társult önkormányzatok, Alsóörs, Balatonfűzfő, Felsőörs, Királyszentistván, Litér és Szentkirályszabdja önkormányzata társulási megállapodást jóváhagyó határozata birtokában – aláírja.
8.      A Képviselő-testület utasítja a polgármestert, hogy a Társulási megállapodást az aláírást követő 15 napon belül küldje meg a Veszprém Megyei Kormányhivatalnak.

« Vissza
Vissza a főmenübe