214/2001. (IX. 27.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A Balatonalmádi Kommunális Kft. megalakítása

Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2001. október 1-i hatállyal:
 
1.      Szindikátusi és társasági szerződést köt és megalakítja a Balatonalmádi Kommunális Korlátolt Felelősségű Társaságot a VERTIKÁL Részvénytársasággal és a VEKOM Részvénytársasággal közösen a határozat mellékletét képező szerződés tervezetek szerint az alábbi kiegészítésekkel:
 
a., A szindikátusi szerződés kiegészül az alábbi új 9.a. számú ponttal:
 
      “Szerződő Felek rögzítik, hogy a Balatonalmádi Önkormányzat és az Almádi Kommunális Kht. között a 2001. november 15-től 2002. március 15-ig terjedő időszakra, a Balatonalmádi Város közforgalmi útjainak és tereinek síkosságmentesítési és hóeltakarítási munkáira kötendő megállapodást szerződés formájában változatlan feltételekkel 2002. január 1-től a Balatonalmádi Kommunális Korlátolt Felelősségű Társaság átveszi.
 
 b., A szindikátusi szerződés kiegészül az alábbi új 9.b. számú ponttal:
 
      “Szerződő Felek rögzítik, hogy a Balatonalmádi Kommunális Korlátolt Felelősségű Társaság – az Almádi Kommunális Kht. jelenlegi közhasznú és közcélú
 tevékenységi körében szereplő – Balatonalmádi Város városüzemeltetési feladatait (településtisztasági tevékenység, temetkezés és ehhez kapcsolódó egyéb szolgáltatások, közhasznúak és közcélúak foglalkoztatása, önkormányzati utak-hidak tisztítása, parkfenntartás és zöldterületfenntartás, állategészségügyi feladatok, piac üzemeltetés, a Megye-hegyi hulladéklerakó üzemeltetése, kezelése, egyéb város és községgazdálkodási feladatok) a síkosságmentesítési és hóeltakarítási munkák kivételével – külön szerződés keretében 2002. évben ellátja”. 
 
Felkéri a megalakított Kft. ügyvezetését, hogy a fenti munkákra vonatkozó ajánlatát 2001. november 15-ig juttassa el a Polgármester részére.
 
2.      Balatonalmádi Város Önkormányzatának tulajdoni hányadára eső 22.440 eFt összegű törzstőkét a gazdálkodási tartalék és a többletbevétel terhére biztosítja.
 
3.      A Társaság könyvvizsgálójának Olma Frigyest (SIGNATOR Kft.) javasolja.
 
Felhatalmazza a Polgármestert a szindikátusi és társasági szerződés aláírására. 
  
Felelős:   Dr. Kerényi László polgármester
                1.b., pont esetében:   Balatonalmádi Kommunális Kft. ügyvezetője
 
Határidő:   szerződések aláírására: azonnal
                  1.b., pont esetében: 2001. november 15. – ajánlat megadására
                  2.,    pont esetében: törzstőke befizetésére: 15. illetve 90 nap

« Vissza
Vissza a főmenübe