244/2001. (X. 25.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Veszprém-Szentkirályszabadja-Balatonalmádi regionális kerékpárút II. ütem.

1.       Balatonalmádi Város Önkormányzata Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatával és Szentkirályszabadja Község Önkormányzatával közösen pályázatot nyújt be a kerékpáros-turizmust elősegítő kerékpárutak építésének 2002. évi támogatására a Közlekedési és Vízügyi Minisztérium, valamint a Gazdasági Minisztérium által közösen meghirdetett pályázatra.
A Szentkirályszabadja és Balatonalmádi közötti megépítendő 140 millió forint bruttó beruházási költségű kerékpárút pályázati támogatásához szükséges 20 %-os saját forrás arányos részét kitevő 9,4 millió forint összegű készpénzt a 2002. évi költségvetésben biztosítja.
Balatonalmádi Város Önkormányzata a pályázati felhívásban rögzített feltételeket magára nézve kötelezően elfogadja.
 
Felhatalmazza a Polgármestert a beruházásra vonatkozó együttműködési megállapodás aláírására.
Felhatalmazza a Polgármestert a pályázat benyújtásához szükséges okiratok aláírására.
  
2.       Balatonalmádi Város Önkormányzata felkéri a Veszprém Megyei Önkormányzatot, hogy a Veszprém-Szentkirályszabadja-Balatonalmádi között épülő kerékpárút II. (Szentkirályszabadja és Balatonalmádi közötti) szakaszának pályázati támogatással történő megvalósítását az I. szakaszhoz hasonló módon és mértékben támogassa.
 
Felhatalmazza a Polgármestert, hogy a Képviselő-testületi döntésről a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnökét tájékoztassa.
 

« Vissza
Vissza a főmenübe