253/2001. (X. 25.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A városközpont rendezése

Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testülete – a Gazdasági, Településfejlesztési és – Üzemeltetési Bizottság javaslatára – Dr. Grundtner György 1052. Budapest, Petőfi S.u.12. sz. alatti lakos kérelmének helyt adva a városközpontra készült beépítési terv módosításával egyetért,
 
-         a módosított beépítési tervet – a szerződi jogi és szakmai etikai előírásoknak megfelelő formában, a szomszédos 2275 hrsz.-ú ingatlanra vonatkozó beépítési javaslattal kiegészítve – jóváhagyásra a Képviselő-testület elé kell terjeszteni.
-         A jóváhagyott beépítési terv alapján az elvi építési engedélyezési eljárást le kell folytatni.
-         A jogerős elvi építési engedély alapján a telekalakítási engedélyezési eljárást le kell folytatni.
-         A jogerős telekalakítási engedély birtokában a változás ingatlan-nyilvántartási átvezetéséhez szükséges okiratot el kell készíteni.
-         Az elidegenített ingatlanrész birtokba adására, illetve birtokba vételére a jogerős építési engedély birtokában a kivitelezés megkezdésének bejelentésével egyidejűleg kerülhet sor.
-         Egyebekben a 165/1999.(XI.16.) GTB sz. határozatban foglalt feltételek változatlanul érvényesek. (13.889 Ft/m2 forgalmi érték, telekalakítás és átvezetés költségviselése, közterület-használati engedélyek visszavonása, hirdető-berendezés és szarus pavilon bontása … stb.).
 
A Képviselő-testület a 2275 hrsz.-ú ingatlan tulajdonosának telek kiegészítésre vonatkozó vételi ajánlatával nem ért egyet. A telek kiegészítésre a Városközpont Szabályozási Tervében előírt közterületi szabályozás részeként kerülhet sor.
 
Felhatalmazza a Polgármestert a balatonalmádi 2274 és 2284/1. hrsz.-ú ingatlanok tulajdonjog-változására vonatkozó okiratok aláírására.
 
Utasítja a Jegyzőt, hogy döntéséről az érdekelteket értesítse.

« Vissza
Vissza a főmenübe