278/2001. (XI. 29.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Balatonalmádi városrendezési tervének elkészítése

Balatonalmádi Város Önkormányzata a tervezési ajánlatokat elbírálva Balatonalmádi városrendezési tervének elkészítésével az összességében legkedvezőbb együttes ajánlatot adó 
 
KÖRNYEZETERRV Kft. (1029. Budapest, József u. 53. ügyvezető: Dr. Laposa József) és
VÁROS és HÁZ Bt. (1146. Budapest, Abonyi u. 8. sz. ügyvezető: Bárdosi György)
 
tervezőket bízza meg.
 
Tervezési programként a 243/2001.(X.25.) Öh. számú határozattal elfogadott településfejlesztési koncepciót és a tervezői ajánlatban megfogalmazott részletes témavázlatot állapítja meg.
A településrendezési terv készítőinek bevonásával egyeztetni kell a már elkészült, de még jóvá nem hagyott, a most készülő, a befektetői igények miatt aktuális szabályozási tervek (Városközpont szabályozási terv módosítás, Vörösberényi temető szabályozási terve, volt Nevelőotthon és környéke szabályozási terve, kikötőfejlesztések, VÁLTO 2000 Kft. Fejlesztési igénye, 2345 hrsz.-ú ingatlan lakásépítési célú fejlesztése) mielőbbi elkészítésének és jóváhagyásának lehetőségét, a településszerkezeti és szabályozási tervbe történő illesztését.
 
1.      Felhatalmazza a Polgármestert a tervezői szerződés aláírására. A Képviselő-testület maximum 8.848 eFt összegű tervezési díj fedezetét a 2002. évi költségvetésében biztosítja. 
 
2.      Felhatalmazza a Polgármestert, hogy a településrendezési terv elkészítéséhez és jóváhagyásához szükséges partvonal-szabályozási terv és szőlőkataszter felülvizsgálat mielőbbi elkészítését a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Miniszternél szorgalmazza. 
 
3.      Utasítja a Jegyzőt, hogy döntéséről az érdekelteket tájékoztassa.

« Vissza
Vissza a főmenübe