144/2013. (VI. 27.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A Balatonlamádi Kommunális és Szolgáltató Kft. ügye

 Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezi a Balatonalmádi Kommunális és Szolgáltató Kft. társasági szerződésének módosítását az alábbiak szerint:  
 
9.3.
a. A taggyűlés akkor határozatképes, ha azon a törzstőke legalább fele, vagy a leadható szavazatok többsége képviselve van. Ha a taggyűlés nem határozatképes, akkor haladéktalanul egy újabb taggyűlést kell azonos napirenddel, de legkésőbb 15 napon belül összehívni, mely a jelenlevők által képviselt törzstőke mértékétől függetlenül határozatképes. A taggyűlésen a tagot erre meghatalmazott a Gt. előírásainak megfelelő személy is képviselheti a meghatalmazást közokiratba vagy teljes bizonyító erejű magánokiratba kell foglalni.
 
 c.  A taggyűlésen minden tag az általa befizetett törzsbetét tízezred részével azonos számú szavazattal rendelkezik. A taggyűlés határozatait – ha törvény vagy a társasági szerződés eltérően nem rendelkezik a jelen lévő tagok szavazatainak egyszerű többségével hozza meg.”
 
A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert, hogy kezdeményezze a Balatonalmádi Kommunális és Szolgáltató Kft. taggyűlésének összehívását a Társasági szerződés módosítása céljából.
 

« Vissza
Vissza a főmenübe