170/2013. (VII. 19.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A Balatonalmádi, Rákóczi F. u. 39. sz. alatti szolgáltati lakás bérleti ügye

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a balatonalmádi 1465 helyrajzi számú ingatlanon, természetben 8220 Balatonalmádi Rákóczi u. 39. 1. ajtószám alatti, a Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégium ingatlan területén lévő 88 m2 hasznos alapterületű, összkomfortos komfortfokozatú szolgálati lakást Rozsos Karola balatonalmádi lakos részére szolgálati jelleggel bérbeadja 2013. július 25. napjától  2014. július 31. napjáig tartó időtartamra az alábbi feltételekkel:
A lakásra vonatkozó jelenleg hatályos lakbér mértéke: 318 Ft/m2/hó + Áfa, ennek figyelembevételével a havi lakbér összege: 27.984 Ft/hó + Áfa 27%.
A lakbér a továbbiakban a mindenkor hatályban lévő lakások bérletéről, elidegenítéséről és bérbeadásuk szabályairól szóló önkormányzati rendelet szerint kerül megállapításra.
A havi lakbért a Bérlő havonta előre, tárgyhó 10. napjáig köteles megfizetni, a Balatonalmádi Városgondnokság által kiállított számla alapján, a Balatonalmádi Városgondnokságnak az OTP Bank Nyrt-nél vezetett, 11748083-15589325 számú költségvetési elszámoló számlájára.
A lakbér nem tartalmazza a rezsiköltségeket. A villany-, gáz-, víz-és csatorna, továbbá a szemétszállítás díját a Balatonalmádi Városgondnokság számlázza tovább a Bérlő felé a Szolgáltatók által benyújtott számlák figyelembevételével.
A lakás rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotban kerül bérbeadásra. A Bérlő köteles a lakásbérleti szerződés megszűnését követően a lakást rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotban, jegyzőkönyv felvétele mellett a Bérbeadónak visszaadni.
A lakásbérleti szerződés megszűnésekor a Bérlő minden elhelyezési igény nélkül köteles elhagyni a lakást a vele ott élőkkel együtt.
Felkéri a Polgármestert, hogy a döntésről az érintetteket értesítse és felhatalmazza a lakásbérleti szerződés megkötésére.

« Vissza
Vissza a főmenübe