74/2000. (IV. 27.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A telefonhálózat kiépítése

Balatonalmádi Város Önkormányzata a telefonhálózat-építés tervezett mielőbbi befejezését örömmel üdvözli, de a település üdülőhelyi jellegére tekintettel a kivitelezési munkákhoz csak az alábbi feltételek mellett tud hozzájárulni:
 
1.      A 04-es (Káptalanfüred) 05-ös (Öreghegy) 06-os (Tisztviselő-telep) körzetek kivitelezési munkáit legkésőbb június 1.-ig meg kell kezdeni, és a közterületek helyreállításával együtt június 30.-ig be kell fejezni.
 
2.      A 38-as (Budatava) körzet kivitelezési munkái augusztus 20. után kezdhetők.
 
3.      A 20, 21. (Kisberényi) 24, 25, 26, 29. (Újhegyi) körzetek kivitelezési munkái folyamatosan végezhetők azzal a feltétellel, hogy valamennyi út legalább egyirányú forgalmát és valamennyi ingatlan gépjárművel történő megközelítését a kivitelezés során biztosítani kell. A kivitelezéssel összefüggő megalapozott lakossági panaszok esetén a közterületbontási hozzájárulást azonnali hatállyal, a kártalanítási igény kizárásával és a helyreállítási kötelezettség elrendelésével vissza kell vonni.
 
4.      A Képviselő Testület felkéri a Jegyzőt, hogy az egyes körzetekre nézve a közterületbontási engedélyeket csak akkor adja ki, ha a már megadott engedélyek alapján a beruházó a közterületet megfelelő minőségben helyreállította.  
 
Utasítja a Jegyzőt, hogy döntéséről az UTI-Bakonytel Rt.-t tájékoztassa és a telefonhálózat-építéssel kapcsolatos közterületbontási hozzájárulásukat a határozatban foglaltaknak megfelelően adja meg.

« Vissza
Vissza a főmenübe