122/2000. (VII. 27.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Balatonalmádi oktatási intézményeire kötelező eszköz- és felszerelési jegyzékben foglaltak végrehajtási ütemtervének jóváhagyása

Balatonalmádi Város Önkormányzata
 
a)      Balatonalmádi Város közoktatási intézményeire vonatkozó kötelező eszköz- és felszerelési jegyzék által előírt és hiányzó eszközök és felszerelések mellékelt beszerzési listájának ütemtervét jóváhagyja.
 
b)      A 2000. évi ütem költségeinek fedezetét (4.333.000,-Ft) az általános tartalék terhére biztosítja azzal, hogy azt céltartalékba kell helyezni, s az intézményeknek átadott fedezetet a Veszprém Megye Közoktatási Közalapítványtól elnyert összeggel csökkenteni kell. Felkéri a Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztályát, hogy a 2000. évi beszerzések előtt – az intézményvezetőkkel egyeztetve – vizsgálja felül az eszközök árát, valamint azokat a tételeket, amelyek az idei évi költségvetésből fedezhetők.
 
c)      A 2001-2002-2003. évre vonatkozó ütemrészeket az adott év költségvetési koncepciójában, ill. költségvetésében kell tervezni.
 
d)     Felkéri a helyi közoktatási intézményeket, hogy 2003-ig a Közalapítványnál a kötelező eszköz- és felszerelési jegyzékben előírt hiányzó eszközökre pályázzanak.
 
e)      Utasítja a jegyzőt, hogy jóváhagyott eszköz- és felszerelési jegyzék ütemtervét küldje meg az Országos Közoktatási Értékelési és Vizsgaközpontnak. 

« Vissza
Vissza a főmenübe