134/2000. (VII. 27.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Eggenfelden - Balatonalmádi testvérvárosi kapcsolatának megerősítése

Balatonalmádi város Önkormányzata az alábbi határozattal Eggenfelden és Balatonalmádi városok közötti partnerkapcsolatot megerősíti:
 
“Eggenfelden város és Balatonalmádi város választott képviselői testvérvárosi kapcsolat létrehozásának szándékával okiratot írtak alá Eggenfeldenben, 1997. július 5-én.
 
Mi, Karl Rieder, Eggenfelden polgármestere és Dr. Kerényi László, Balatonalmádi polgármestere az igaz barátság és a népek közötti valódi megértés szellemében megerősítjük, magasabb szintre emeljük a városaink közötti partnerkapcsolatot.
 
Nemes célunk, hogy polgáraink ismerjék meg egymást, közöttük erősödjön a megértés, a kölcsönös tisztelet és bizalom. E cél érdekében mindkét partnerváros emberi és kulturális kapcsolatos erősítésével hidat alkot ember és ember, város és város, ország és ország között.
 
Kötelezzük magunkat, hogy legjobb tudásunk szerint támogatunk minden olyan kezdeményezést, ami polgárainkat közelebb hozza egymáshoz.
 
Egy békésebb, a fiatal generációk számára jobb jövőbe vetett hittel munkálkodunk városaink és polgáraink együttműködésének elmélyítésén.”

« Vissza
Vissza a főmenübe