173/2000. (IX. 28.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A "Gumiklinika" elbontása és újjáépítésének engedélyezése

Balatonalmádi Város Önkormányzata Kokas Endre balatonalmádi lakos (továbbiakban: építtető) kérelmének helyt adva hozzájárul ahhoz, hogy a Balatonalmádi, Ady E. u. 2. sz. alatti 621 hrsz.-ú ingatlanon álló önkormányzati tulajdon műhelyépületet (GUMIKLINIKA) elbontsa, és azt újjáépítse az alábbi feltételek mellett:
 
q   Az építéshatósági, építészeti, közegészségügyi, tűzrendészeti és környezetvédelmi előírásokat, illetve közműfeltételeket elvi építési engedély beszerzése útján kell tisztázni.
q   A szükséges hatósági, szakhatósági engedélyek és közműnyilatkozatok beszerzése az építtető feladata. Az esetlegesen felmerülő közműfejlesztési hozzájárulás fizetési kötelezettsége az építtetőt terheli.
q   Az elvi építési engedély birtokában, legkésőbb az építési engedély kérelem benyújtásához szükséges tulajdonosi hozzájárulás megadásáig kötelezettséget vállal az igénybeveendő földterületre vonatkozó földhasználati megállapodás megkötésére, a szerződéskötéskor érvényes ingatlanforgalmi érték 75%-ának egyösszegű megfizetésével.
q   A bontási és építési munkákat építtető 2 éven belül saját költségén végzi el.
q   A földhasználati jog ingatlan-nyilvántartási bejegyzésének kötelezettsége és költsége az építtetőt terheli.
 
Felhatalmazza a Polgármestert, hogy a fenti feltételek teljesülése esetén az építéssel, illetve a földhasználati joggal kapcsolatos okiratokat a tulajdonos Önkormányzat képviseletében aláírja.
Utasítja az aljegyzőt, hogy döntéséről az érdekelteket tájékoztassa.

« Vissza
Vissza a főmenübe