270/2013. (XII. 19.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A Baross G. út 44. szám alatti ingatlan hasznosítása

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testületea Balatonalmádi Város Önkormányzata tulajdonában álló, balatonalmádi 4412 hrsz.-ú, természetben a 8220 Balatonalmádi, Baross Gábor út 44. szám alatti, kivett hétvégi ház, gazdasági épület megnevezésű ingatlant 2024. március 31-ig tartó ingyenes használatba adja a Veszprém Megyei Kormányhivatal részére a Veszprém Megyei Kormányhivatal Balatonalmádi Járási Hivatal Járási Munkaügyi Kirendeltsége elhelyezésének céljára.
 
A Képviselő-testület az előterjesztés mellékletét képező Megállapodást a 8. pont alábbiak szerinti kiegészítésével hagyja jóvá:
 
8. Használatba vevő kötelezettséget vállal arra, hogy az ingatlan birtokba adásának napjától viseli az ingatlan fenntartásával, üzemeltetésével, karbantartásával kapcsolatos mindennemű költségeket. Ezek közé tartoznak különösen a közüzemi szolgáltatások díjai, az ingatlan rendeltetésszerű használatához szükséges javítási munkák elvégzése, az épület részét képező tűzoltó készülékek karbantartása, az érintésvédelmi felülvizsgálat.
 
A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert a Megállapodás és a használati jog bejegyzésére vonatkozó okiratok aláírására.
 
Felkéri a Polgármestert, hogy a döntésről az érintetteket értesítse.

« Vissza
Vissza a főmenübe