284/2013. (XII. 19.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Balatonalmádi, József A. u. 63. szám alatti üzlet területbérleti ügye

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Tihanyi Zsuzsanna balatonalmádi lakosnak a balatonalmádi 2319/3 helyrajzi számú, természetben 8220 Balatonalmádi, József Attila u. 63. szám alatti, 44 m2 alapterületű ingatlanra – melyen egy 20 m2 alapterületű pavilon található – 2014. január 1-től 2016. december 31-ig tartó
területbérleti szerződést köt az alábbi feltételekkel:
 
A 2014. évi bérleti díj mértéke:
A 2013. évben megállapított bérleti díj 192.796 Ft/év + Áfa. 2014. évben a tárgyévet megelőző év KSH által hivatalosan közzétett fogyasztói árindex (inflációs ráta) mértékével tárgyév január 01-re visszamenőleges hatállyal emelkedik.
 
A Bérbeadó fenntartja a jogot arra, hogy az évközbeni ÁFA változást érvényesítse. A bérleti díj a továbbiakban a tárgyévet megelőző év KSH által hivatalosan közzétett fogyasztói árindex (inflációs ráta) mértékével emelkedik.
 
Egyéb feltétel:
A bérleti szerződésben kerüljön rögzítésre, hogy a területbérleti szerződés megkötése nem minősül a földtulajdonossal az 1959. évi IV. törvény 97. §-a szerint kötött megállapodásnak. A földterület tulajdonosa nem járul hozzá az építmény tulajdonjogának az ingatlan-nyilvántartásba történő bejegyzéséhez.
A szerződéskötésre a bérleti díj hátralék kiegyenlítését követően kerülhet sor.
A Képviselő-testület a tárgyi ingatlan elidegenítését nem tartja aktuálisnak.
 
Felkéri a Polgármestert, hogy a döntésről az érintetteket értesítse és felhatalmazza a területbérleti szerződés megkötésére.
 

« Vissza
Vissza a főmenübe