10/2014. (I. 30.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Balatonalmádi Sportegyesület pályázata tárgyi eszköz beruházására, felújítására

Balatonalmádi Város Önkormányzata támogatásával a Balatonalmádi Sportegyesület a Magyar Labdarúgó Szövetség által „Sporttelephely felújítási program tao előminősítéses pályázat” címen kiírt pályázatra pályázatot nyújt be a Balatonalmádi, Véghely D. u. 10. szám alatti, 2305 hrsz-ú sporttelep fenntartásához szükséges gép beszerzésére, a locsolórendszer bővítésére és a lelátó részleges felújítására.
 
A projekt teljes elszámolható költsége bruttó 8.834.400 forint, amelyből a támogatás összege bruttó 6.184.080 forint, a szükséges önrész pedig 2.650.320 forint.
 
Az Önkormányzat a 2.650.320 forint összegű önrészt a 2014. évi költségvetésben a pályázati önrész céljára elkülönített felhalmozási céltartalék terhére biztosítja, támogatási szerződés megkötése útján, elszámolási kötelezettség mellett.
 
Balatonalmádi Város Önkormányzata hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Balatonalmádi Sportegyesület a Balatonalmádi, Véghely D. u. 10. szám alatti sporttelepet a felújítás megvalósításától számított 5 éven keresztül a jóváhagyott sportfejlesztési programnak, a tao szabályoknak és az eredeti rendeltetésnek megfelelően használja.
 
Balatonalmádi Város Önkormányzata hozzájárul ahhoz, hogy a fejlesztéssel érintett ingatlanon a Magyar Állam javára az igénybevett támogatás mértékéig 5 évre szólóan jelzálogjog kerüljön bejegyzésre.
 
Felhatalmazza a Polgármestert a támogatási szerződés aláírására és a pályázat benyújtásához szükséges nyilatkozatok megtételére.
 
Felkéri a Polgármestert, hogy az önrész pénzügyi fedezetét a 2014. évi költségvetésben biztosítsa.
 
Felkéri a Polgármestert, hogy a döntésről az érdekelteket tájékoztassa.
 

« Vissza
Vissza a főmenübe