73/2014. (IV. 8.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Pályázat kisméretű műfüves futballpálya létesítésére

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot nyújt be a Magyar Labdarúgó Szövetség Országos Pályaépítési Programjához kapcsolódó felhívásra az alábbi tevékenység megvalósítására:
 
Ø Kisméretű műfüves futballpálya létesítése
 
A pályázat megvalósítási helyszín pontos címe és helyrajzi száma:
 
Település neve
Irányítószám
Utca neve
Helyrajzi szám
Balatonalmádi
8220
Táncsics Mihály utca
716/12
 
A Képviselő-testület a pályázati projekt költségvetését az alábbiak szerint állapítja meg:
 
Pályázó
Összes költség
(Ft)
Összes elszámolható költség (Ft)
Saját forrás (Ft)
MLSZ által biztosított forrás (Ft)
Önkormányzat
40 872 410
40 872 410
12 261 723
28 610 687
 
Az 12 261 723 Ft összegű saját forrás pénzügyi fedezetét, a 2014. évi költségvetés beruházási kiadásai között tervezett pályázati önrész terhére biztosítja.
 
A pálya létesítésének 4 000 eFt összegű járulékos költségeit (durva tereprendezés, közműellátás) a 2015. évi költségvetésében tervezi.
 
Az üzembehelyezéstől számított 15 éves üzemeltetési, fenntartási kötelezettség költségeinek fedezetére évenként a költségvetésében 1000 eFt összeget biztosít. Az üzemeltetést, fenntartást a Balatonalmádi Városgondnokság útján biztosítja.
 
A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert, hogy a pályázati dokumentációt a fentiek figyelembevételével állítsa össze és a pályázatot a pályázati kiírás feltételeinek megfelelően nyújtsa be.
Továbbá felhatalmazza a polgármestert, hogy a pályázat benyújtásához szükséges Együttműködési megállapodásokat és Tulajdonosi hozzájáruló nyilatkozatot aláírja.
Felkéri a Polgármestert, hogy a pénzügyi fedezet átcsoportosításáról a költségvetési rendelet soron következő módosításakor gondoskodjon.
 

« Vissza
Vissza a főmenübe