102/2014. (IV. 24.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Javaslat nyári napközi szervezésére

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi családok és tanulók támogatására nyári napközis ellátást biztosít 2014. június 30-tól 2014. augusztus 1-ig – 5 héten keresztül - napi 8 órás időtartammal, 8-16 óráig Balatonalmádi Szociális Alapszolgáltatási Központban, amennyiben ahhoz a Szociális Társulás Társulási Tanácsa is hozzájárul.
A nyári napközi időtartama alatt felügyeletet vállaló 3 fő szakalkalmazottal ill. pedagógussal a Balatonalmádi Szociális Alapszolgáltatási Központ köt megbízási szerződést. A megbízási díj 1.270,- Ft/óra, mely tartalmazza a megfizetendő közterheket is.
Az önkormányzat a nyári napközis kiadások fedezetét 1.035.640 a 2013. évi maradvány terhére biztosítja a Szociális Társulás számára azzal, hogy teljesítést követő 30 napon belül a felhasználásról el kell számolni és a teljesült bevételek és kiadások elszámolásának eredményeként jelentkező különbözet rendezni kell.
Felkéri a polgármestert, hogy a szükséges előirányzat biztosításáról a 2013. évi maradvány felosztásakor, a biztosított előirányzat átcsoportosításáról a felosztást követő 2014. évi költségvetési rendelet következő módosításakor gondoskodjon.

« Vissza
Vissza a főmenübe