141/2014. (VI. 5.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: "Balatonalmádi Szent Istvány sétány kialakítása és fejlesztése - I. ütem" című pályázat benyújtása

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete „Balatonalmádi Szent István sétány kialakítása és fejlesztése – I. ütem” címmel pályázatot nyújt be a Balatoni Fejlesztési Tanács „Parti sétányok települési zöldterületek kialakításának és fejlesztésének         támogatása” című pályázati felhívásra az alábbi tevékenységek támogatására:
Ø Balatonalmádi Szent István sétány kialakítása és fejlesztése a Veszprémi Tájépítész Műhely által készített, jelen határozattal jóváhagyott környezetrendezési terv szerinti műszaki tartalommal.
A pályázat megvalósítási helyszín pontos címe és helyrajzi száma:
 
Település neve
Irányítószám
Utca neve
Helyrajzi szám
Balatonalmádi
8220
Szent István sétány
2286, 2285/1, 2287
 
1. A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert, hogy a pályázat vonatkozásában jelölje ki a projektmenedzsment tagjait.
 
2. A fejlesztéssel megvalósult létesítmények fenntartási időszakra előírt üzemeltetését a Balatonalmádi Városgondnokság útján látja el.
 
3. A Képviselő-testület a pályázati projekt költségvetését az alábbiak szerint állapítja meg:
 
Pályázó
Összes költség
(Ft)
bruttó
Összes elszámolható költség (Ft)
bruttó
Saját forrás az elszámolható költségekhez (50%) (Ft)
bruttó
Igényelt támogatás összege (50%) (Ft)
bruttó
Önkormányzat
39.029.272
37.829.272
18.914.636
18.914.636
 
Az összesen 20.114.636 Ft összegű saját forrás pénzügyi fedezetét - mely 18.914.636 Ft elszámolható költségekhez (építés és tervezés költségei) kapcsolódó saját forrásból   és további 1.200.000 Ft egyéb nem elszámolható költségek (közbeszerzés és műszaki ellenőrzés költségei) finanszírozásához szükséges forrásból tevődik össze - a 2014. évi költségvetés beruházási előirányzatai között tervezett pályázati önrész terhére biztosítja.
 
4. A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert, hogy a pályázati dokumentációt a fentiek figyelembevételével állítsa össze és a pályázatot a pályázati kiírás feltételeinek megfelelően nyújtsa be.
 
Felkéri a Polgármestert, hogy a pénzügyi fedezet átcsoportosításáról a költségvetési rendelet soron következő módosításakor gondoskodjon.

« Vissza
Vissza a főmenübe