294/2014. (XI. 27.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A központi háziorvosi ügyelet közös szervezésére szóló keret-megállapodás módosítása

 
1.      Balatonalmádi Város Önkormányzata a háziorvosi központi ügyelet közös szervezésére Alsóörs, Balatonfőkajár, Balatonfűzfő, Balatonkenese, Csajág, Felsőörs, Királyszentistván, Küngös, Litér, Papkeszi és Szentkirályszabadja települések önkormányzatával 2013. június 1. napjától hatályos megállapodást - a határozat mellékletét képező tartalommal – 2014. december 1-i hatállyal módosítja.
2.      A megállapodáshoz Balatonakarattya Község Önkormányzata 2014. december 1-től csatlakozik, amennyiben a megállapodás feltételeit magára nézve kötelezőnek ismeri el és a megállapodást jóváhagyja. 
3.      A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert, hogy a központi orvosi ügyelet közös szervezéséről szóló 2.sz. megállapodás-módosítás elfogadását kezdeményezze a feladatellátásban résztvevő önkormányzatoknál.
4.       A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert, hogy - a háziorvosi központi ügyelet közös szervezésében résztvevő önkormányzatok jóváhagyó határozatának birtokában - a megállapodás 2. sz. módosítását aláírja.

« Vissza
Vissza a főmenübe