322/2014. (XII. 18.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A "Balatonalmádi Szent I. stény kialakítása és fejlesztése I-II. ütem" kivitelezési munkálatait érintő közbeszerzési eljárás pénzügyi fedezetének biztosítása, a közbeszerzési eljárás résztvevőinek kiválasztása

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az adósságkonszolidációban részt nem vett települési önkormányzatok fejlesztési támogatásáról szóló 10/2014. (II.19.) BM rendelet alapján a bruttó 181.000.000 Ft összegű vissza nem térítendő támogatás felhasználásáról a 44/2014. (III.4.) önkormányzati határozatában döntött. Az önkormányzat által megvalósítandó fejlesztési feladatok közt szereplő „Balatonalmádi Közös Önkormányzati Hivatal akadálymentesítése, homlokzati hőszigetelése” célú, összesen bruttó 30.946.750,- Ft támogatási előirányzattal tervezett felújítás és beruházás helyett a „Balatonalmádi Szent István sétány kialakítása és fejlesztése - II. ütemű beruházást” a strand keleti kapujától a parkoló észak-keleti sarkáig valósítja meg.
 
A 2014. évi költségvetésben biztosított fedezeten felül a Balatonalmádi Szent István sétány kialakítása és fejlesztése – II. ütem” célú felújítás további 6.000.000.-Ft költségtöbblet fedezetét a 2014. évi költségvetés felújítási költségei között tervezett pályázati önrész terhére biztosítja.
                                                                                                
Felhatalmazza a Polgármestert, hogy a szükséges előirányzatok átcsoportosításáról a 2014. évi költségvetési rendelet soron következő módosításakor gondoskodjon és felkéri a közbeszerzési eljárások lefolytatását követően a Támogatási szerződés módosításához szükséges intézkedések megtételére.

« Vissza
Vissza a főmenübe