8/2015. (I. 29.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Família Fagylalt Kft. - BÁRmikor fröccsterasz átalakításával kapcsolatos kérelme

  1. Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Família Fagylalt Kft. Balatonalmádi, Wesselényi strand keleti szárny tetőteraszán bérelt „FRÖCCSTERASZ„ vendéglátó egység Bérlőjének tervezett beruházásaival kapcsolatban előterjesztett kérelme alapján
 
A ) a nyilvános WC tervezett átalakítását és kizárólagos használatát a Fröccsterasz vendégei részére elviekben támogatja.
 
B)    az új, közterületi bejárat kialakítását a lépcsőházhoz kapcsolódóan elviekben támogatja.
 
  1. Az 1. pontban meghatározott beruházások elvi támogatásának egységes feltételeként Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az alábbiak teljesítését határozza meg Bérlő számára 2015. február 15 napjáig:
a)      az elviekben támogatott beruházás terveit, látványterveit saját költségére elkészítteti,
b)      beszerzi az építés hatóság nyilatkozatát arra vonatkozóan, hogy a beruházás nem engedély köteles, illetve szükség szerint megindítja építési engedélyezési eljárást és viseli ennek költségeit
c)      a beruházás terveit településképi véleményezési eljárásra benyújtja és az eljárás során közreműködik,
d)     nyilatkozatot csatol arra vonatkozóan, hogy az átalakítást a saját költségére végzi el, a saját használatra átadott WC blokk megnövekedett alapterülete miatti bérleti díj növekedést, amely 80.000 Ft+ÁFA/év elfogadja és az ingatlanon általa elvégzett beruházást legkésőbb a bérleti szerződés megszűnésekor könyvszerinti értéken térítésmentesen Balatonalmádi Város Önkormányzata tulajdonába adja, tudomásul véve azt is, hogy a térítésmentes átadással esetlegesen felmerülő kiadások (adók) a Bérlőt terhelik.
 
A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a döntésről a Bérlőt tájékoztassa.
 
A Képviselő-testület felkéri a jegyzőt, hogy a 2015. február 26-i képviselő–testületi ülésre a beruházás támogatása és a szerződés módosítása érdekében a megfelelő tartalmú előterjesztést készítesse elő.

« Vissza
Vissza a főmenübe