137/2015. (V. 11.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A"Balatonalmádi, Panoráma sétányt érintő parfalomlás helyreállítás II. szakasz - Panoráma sétány felújítás - vízelvezető árok helyreállítás munkái" tárgyú közbeszerzési eljárás elbírálása

  1. Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a „Balatonalmádi, Panoráma sétányt érintő partfalomlás helyreállítás II. szakasz – Panoráma sétány felújítás – vízelvezető árok helyreállítás munkái” tárgyú HKT-24/2015. azonosító számon indított közbeszerzési eljárásban úgy dönt, hogy mennyiben a nyertes ajánlattevőként megjelölt Ajánlattevővel nem köti meg az eljárás tárgyára irányuló vállalkozási szerződéseket, és Ajánlatkérő a szerződést erre való hivatkozással a második helyezettként megjelölendő Ajánlattevővel kívánja megkötni, ebben az esetben Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a „Balatonalmádi, Panoráma sétányt érintő partfalomlás helyreállítás II. szakasz – Panoráma sétány felújítás – vízelvezető árok helyreállítás munkái” tárgyú HKT-24/2015. azonosító számon indított közbeszerzési eljáráshoz a 268/2014 (X.20.) Öh. és a 269/2014. (X.20.) Öh. határozatokkal már biztosított fedezeten felül további 100 eFt fedezetet biztosít a 2015. évi költségvetés felújítási költségei között tervezett pályázati önrész terhére.
 
  1. Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a „Balatonalmádi, Panoráma sétányt érintő partfalomlás helyreállítás II. szakasz – Panoráma sétány felújítás – vízelvezető árok helyreállítás munkái” tárgyú HKT-24/2015. azonosító számon indított közbeszerzési eljárásban a Bíráló Bizottság javaslatát elfogadja, és élve a Kbt. által nyújtott lehetőséggel, megjelöli a nyertes ajánlattevőt követő legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást adó ajánlattevőt is arra az esetre, ha a nyertes ajánlattevő a szerződést nem köti meg:
 
Ajánlattevő neve:
Folyondár Kft.
Ajánlattevő címe:
8227 Felsőörs Fenyves u. 4.
a, Nettó ajánlati ár
Panoráma sétány partfalomlás
helyreállítás II. ütem:
5.642.600,- Ft
b, Nettó ajánlati ár
Panoráma sétány vízelvezetési munkái:
8.768.200,- Ft
Nettó ajánlati ár mindösszesen:
14.410.800,- Ft
27% ÁFA mindösszesen:
 3.890.916,- Ft
Bruttó ajánlati ár mindösszesen:
18.301.716,- Ft
 
 
 
 
  1. A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert, hogy a döntésről az érdekeltet tájékoztassa, és megkösse az eljárás tárgyára irányuló vállalkozási szerződéseket.
 
  1. A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert, hogy a fedezet átcsoportosításáról a költségvetési rendelet soron következő módosításakor gondoskodjon.
 

« Vissza
Vissza a főmenübe