155/2015. (V. 28.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Javaslat nyári napközi szervezésére

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete
a)      a helyi családok és tanulók támogatására nyári napközis ellátást biztosít 2015. június 29-től 2014. július 31-ig – 5 héten keresztül - napi 8 órás időtartammal, 08.00-16.00 óráig Balatonalmádi Szociális Alapszolgáltatási Központban,
 
b)      A Szociális Alapszolgáltatási Központ fenntartója, a Szociális Társulás Társulási Tanácsa a feladat ellátásához hozzájárult.
 
c)      A nyári napközi időtartama alatt felügyeletet vállaló 3 fő szakalkalmazottal/pedagógussal a Balatonalmádi Szociális Alapszolgáltatási Központ köt megbízási szerződést. A megbízási díj 1.525,- Ft/óra, mely tartalmazza a megfizetendő közterheket is.
 
d)      Az önkormányzat a nyári napközis kiadások fedezetét1.252.500 Ft-ot a 2015. évi költségvetés általános tartaléka terhére - előfinanszírozás keretében - biztosítja a Balatonalmádi Szociális Társulás számára azzal, hogy legkésőbb – utólagos elszámolás mellett - 2015. szeptember 15-iga felhasználásról el kell számolni és a teljesült bevételek és kiadások elszámolásának eredményeként jelentkező különbözet egymással szemben rendezni kell.
 
e)      Az önkormányzat a KLIK Balatonalmádi Tankerülete által 2015. június 16 – június 26. között és augusztus 24 – 28. között az általános iskolai tanulók nyári szervezett napközbeni felügyelete időszaka alatti– gyermekétkeztetéssel összefüggő - a szolgáltató részére fizetendő szolgáltatási díj és a térítési díj különbözetét, 72.450 Ft-ot biztosít az önkormányzat 2015. évi költségvetésének általános tartaléka terhére Balatonalmádi Szociális Társulás számára azzal, hogy legkésőbb – utólagos elszámolás mellett - 2015. szeptember 15-iga felhasználásról el kell számolni és a teljesült bevételek és kiadások elszámolásának eredményeként jelentkező különbözet egymással szemben rendezni kell.
 
f)        Felkéri a polgármestert, hogy a szükséges előirányzat biztosításáról 2015. évi költségvetési rendelet következő módosításakor gondoskodjon.

« Vissza
Vissza a főmenübe