163/2015. (V. 28.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A „Pályázati tanácsadói szolgáltatás beszerzése Balatonalmádi Város Önkormányzat részére” tárgyú közbeszerzési eljárás elbírálása

  1. Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a „Pályázati tanácsadói szolgáltatás beszerzése Balatonalmádi Város Önkormányzat részére” tárgyú HKT-26/2015. azonosító számon indított közbeszerzési eljárásban a Bíráló Bizottság közbeszerzési eljárás nyertesének megjelölése tárgyában tett javaslatát elfogadja, és a közbeszerzési eljárás nyertesévé az alábbi Ajánlattevőt nyilvánítja, mivel ezen ajánlattevő tette a legkedvezőbb érvényes ajánlatot, mint egyetlen érvényes ajánlattevő.
Ajánlattevő neve:
ADITUS Zrt. 
Ajánlattevő címe:
1054 Budapest, Báthori u. 3.
Pályázatfigyelésért kért nettó ajánlati ár
80.000 Ft/hó
27% ÁFA mindösszesen:
21.600 Ft/hó
Bruttó ajánlati ár mindösszesen:
101.600 Ft/hó
A tanácsadói díj mértéke a nyertes pályázat támogatási összegének sávosan meghatározott része, nyertes ajánlattevő ajánlatában megajánlottak szerint:
50 mFt összegig elnyert támogatás esetén
3,95 %
A tanácsadói díj mértéke a nyertes pályázat támogatási összegének sávosan meghatározott része, nyertes ajánlattevő ajánlatában megajánlottak szerint: az elnyert támogatás 50 mFt-ot meghaladó összege után 100 mFt-ig
2,95 %
A tanácsadói díj mértéke a nyertes pályázat támogatási összegének sávosan meghatározott része, nyertes ajánlattevő ajánlatában megajánlottak szerint:
az elnyert támogatás 100 mFt-ot meghaladó összege után
1,95 %
     
 
  1. A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert, hogy a döntésről az érdekelteket tájékoztassa, és megkösse az eljárás tárgyára irányuló szolgáltatási szerződést a nyertes Ajánlattevővel.

« Vissza
Vissza a főmenübe