204/2015. (VI. 25.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Bérbeadói hozzájárulási kérelem Rákóczi u. 32. szám alatti lakás

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Müller István balatonalmádi lakos kérelmére hozzájárul ahhoz, hogy az általa bérelt, Balatonalmádi Város Önkormányzatának tulajdonát képező, 8220 Balatonalmádi, Rákóczi u. 32. I. lépcsőház 3. em. 2. ajtószám. alatt lévő 2 lakószoba, előszoba, konyha, éléskamra, fürdőszoba helyiségekből álló, 49 m2 alapterületű összkomfortos komfortfokozatú lakásba menyasszonyát, Talamár Viktória balatonfűzfői lakost 2015. június 26. napjától kezdődően 1 év időtartamra befogadja, az alábbi feltételekkel.
 
a)      A bérleti jogviszony megszűnésével a hozzájárulás is hatályát veszti.
b)      A Bérlő köteles a befogadott személyt az önkormányzati lakásba 3 napon belül bejelenteni és ezt a Bérbeadó felé igazolni.
c)      A bérleti jogviszony bármilyen okból való megszűnését vagy a bérbeadói hozzájárulás határozott idejének leteltét – ide nem értve a hozzájárulás meghosszabbításának esetét – követően 3 napon belül a hozzájárulás alapján befogadott személy köteles a lakást elhagyni.
d)     A befogadott személy kiköltözéséről a Bérlőnek kell gondoskodnia.
e)      A bérbeadói hozzájárulás a kedvezményezettet nem jogosítja fel a bérleti jogviszony folytatására vagy másik lakásban való elhelyezés igénylésére.
 
A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert, hogy a döntésről az érintetteket értesítse.

« Vissza
Vissza a főmenübe