2. napirendi pont
TÁJÉKOZTATÓ
A Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testület
2013. augusztus 29-i ülésére

Tárgy:   Tájékoztató a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság átruházott hatáskörben hozott döntéseiről
Készítette:   Dobosné Kárpáti Emőke köztisztviselő
Előterjesztő:   Dr. Kutics Károly önkormányzati képviselő

  Tisztelt Képviselő-testület!
  
Bizottságunk 2013. július 16-án tartott üléséna Képviselő-testülettől átruházott hatáskörében eljárva - az alábbi döntéseket hozta:
 
123/2013. (VII.16.) PGB határozatával a Bizottság az „Önerős és nem önerős útépítések, útfelújítások, csapadék- és ivóvíz elvezetés kivitelezés, támfal omlás elhárítása, rézsű képzése, járda felújítás – 2013” tárgyú hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos közbeszerzési eljárás nyerteséül a Baumeister Kft-t hirdette ki, az általa ajánlott nettó 5.444.454,-Ft árral. A közbeszerzési eljárás második helyezettjéül a Hanich-Gép Kft-t hirdette ki az általa ajánlott 5.945.415,-Ft árral. A Bizottság felhatalmazta a Polgármestert a nyertessel kötendő szerződés aláírására és felkérte a közbeszerzési eljárás további feladatainak végrehajtására. Az eljárás nyertesével a keret- megállapodást megkötöttük.
 
124/2013. (VII.16.) PGB határozatával a Bizottság a Balatonalmádi, Veszprémi u. 81. szám alatti ingatlanon lévő 58 m2 alapterületű üzlethelyiség és a hozzá tartozó 10 m2 terasz bérbevételére a Bóka Tímea egyéni vállalkozó által tett bérleti ajánlatot elfogadta. A bérlet időtartama 2013. augusztus 1-jétől 2016. július 31-ig szól. Az üzlet profilja: fizikai közérzetjavító szolgáltatások nyújtása, a 2013. évben fizetendő bérleti díj mértéke: nettó 40.000 Ft/hó + Áfa. A Bérlő saját költségére vállalta az üzlethelyiség kijavítását, festését és tevékenységi körének megfelelő átalakítását a Bérbeadóval egyeztetett módon. A Bizottság felkérte a Polgármestert, hogy a döntésről az érintetteket értesítse és felhatalmazta a bérleti szerződés megkötésére. A bérleti szerződést megkötöttük, az üzletet birtokba adtuk.
 
 Balatonalmádi, 2013. augusztus 22.
 
      Tisztelettel:
  
                                    dr. Kutics Károly     
                                      PGB elnök


« Vissza
Vissza a főmenübe