16. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testület
2013. szeptember 26-i ülésére

Tárgy:   Balatonalmádi, Szent Imre templom kültéri hangosítása
Készítette:   Keszei József köztisztviselő
Előterjesztő:   Keszey János polgármester
Véleményező bizottság:   Humán Bizottság, Pénzügyi és Gazdasági Bizottság

 

Tisztelt Képviselő-testület!
 
Balatonalmádi Szent Imre Római Katolikus Plébánia az előterjesztéshez mellékelt kérelemmel fordult Balatonalmádi Város Képviselő-testületéhez, hogy a Szent Imre templomhoz tartozó külső terület hangosítás technikai kiépítéséhez anyagi támogatással járuljon hozzá.
 
Az érintett terület, mint rendezvényterület szerepel a város augusztus 20-i ünnepségsorozatában, így a város érdekeit is szolgálná egy korszerű, technikailag megfelelően kiépített hangtechnikai rendszer.
 
Szabó János plébános által bekért, az Intersound Kft (1021 Budapest, Kuruclesi u. 41.) által elkészített árajánlat alapján a hangtechnikai rendszer kiépítése és az ahhoz szükséges eszközök beszerzése, helyszínre szállítása és beüzemelése bruttó 569.302,-Ft-ba kerül.
 
A nevezett rendszer kiépítéséhez nyújtandó támogatáshoz Balatonalmádi Város Képviselő-testületének döntése szükséges, amely után a Balatonalmádi Szent Imre Római Katolikus Plébániával megkötött támogatási szerződés keretén belül kerülhet sor a pénzeszköz átadására.
 
Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést megvitatni és a határozati javaslatot elfogadni szíveskedjen.
 
Balatonalmádi, 2013. szeptember 12.
 
                                                                                               Keszey János
                                                                                                polgármester
 

 


Döntési javaslat

"A Szent Imre templom kültéri hangosítása"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: napirendi kérdések
A Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testület a javaslatról minősített többséggel, nyílt szavazással dönt.

 

Határozati javaslat
……./2013.(IX. 26.) Öh.
 
Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Balatonalmádi Szent Imre Római Katolikus Plébánia külső területén felállítandó hangtechnikai rendszer kiépítését a mellékelt árajánlatban szereplő műszaki tartalommal és költséggel támogatja. Balatonalmádi Város Önkormányzata a rendszer kiépítéséhez szükséges pénzügyi fedezetet a Balatonalmádi Szent Imre Római Katolikus Plébániával megkötött támogatási szerződés alapján biztosítja, bruttó 569.302,-Ft átadott pénzeszköz formájában, a 2013. évi költségvetés felhalmozási célú általános tartalékának terhére.
 
Felkéri a Polgármestert, hogy Balatonalmádi Szent Imre Római Katolikus Plébániával a szükséges támogatási szerződést kösse meg, és intézkedjen a pénzeszköz átadásáról.
Ezzel egyidejűleg felkéri a Polgármestert, hogy a szükséges előirányzat módosításokat a 2013. évi költségvetési rendelet következő módosításakor tegye meg.

 


Határidők, felelősök:

Határidő: 2013. 10. 15.
Felelős: Keszey János
Hivatali felelős: Zana András

Határidő: 2013. 12. 19.
Felelős: Keszey János
Hivatali felelős: Regenyéné Király Andrea

« Vissza
Vissza a főmenübe