18. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testület
2013. december 19-i ülésére

Tárgy:   A Véghely u. 10. szám alatti Sporttelep üzemeltetési szerződése
Készítette:   Marák Csilla köztisztviselő
Előterjesztő:   Keszey János polgármester
Véleményező bizottság:   Pénzügyi és Gazdasági Bizottság, Humán Bizottság

 

Tisztelt Képviselő-testület!
 
A Balatonalmádi Városgondnokság 2010. január 1. napjától üzemelteti az Önkormányzat tulajdonát képező, balatonalmádi 2305 helyrajzi számú, természetben 8220 Balatonalmádi, Véghely u. 10. szám alatti Sporttelepet.
 
A jelenleg hatályos üzemeltetési szerződés alapján az üzemeltetési jogviszony 2011. január 1-től 2013. december 31-ig tart.
 
A Sporttelep további hasznosításával kapcsolatban a döntés előkészítése érdekében a Balatonalmádi Városgondnokság elkészítette a Sporttelep 2013. évi üzemeltetésére vonatkozó, jelen előterjesztéshez mellékelt részletes beszámolót.
 
A beszámoló kiterjed a Sporttelep sportcélú hasznosítására, az ott tartott egyéb rendezvényekre, bérlemények hasznosítására. Külön részletezi az elvégzett üzemeltetési és fenntartási munkákat, valamint a bevételek és kiadások alakulását is.
 
A Sporttelep jövőbeni fejlesztésére az Önkormányzatnak vannak elképzelései, de erre vonatkozó konkrét döntés még nem született. Balatonalmádi Városgondnokság az üzemeltetési szerződésben foglaltaknak eleget tett, ezért javaslom az üzemeltetési szerződés módosításával az üzemeltetési jogviszony 2014. december 31-ig történő meghosszabbítását.
 
Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést megvitatni és a határozati javaslatban foglaltak szerint dönteni szíveskedjen.
 
Balatonalmádi, 2013. december 10.
  
            Tisztelettel:
 
                                                                                                          Keszey János
                                                                                                          polgármester 

 


Döntési javaslat

"A sporttelep üzemeltetésére vonatkozó szerződés meghosszabbítása"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: napirendi kérdések
A Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testület a javaslatról minősített többséggel, nyílt szavazással dönt.

 

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Balatonalmádi Város Önkormányzatának (székhelye: 8220 Balatonalmádi, Széchenyi sétány 1., adószáma: 15734226-2-19, képviseli: Keszey János polgármester) a Balatonalmádi Városgondnoksággal (székhelye: 8220 Balatonalmádi, Rákóczi u. 43., adószáma: 15589325-2-19, képviselője: Agg Z. Tamás. intézményvezető) megkötött, a balatonalmádi 2305 helyrajzi számú, természetben 8220 Balatonalmádi Véghely u. 10. szám alatti Sporttelep üzemeltetésére vonatkozó szerződését 2014. december 31-ig meghosszabbítja.
 
Felkéri a Polgármestert, hogy a döntésről az érintetteket értesítse és felhatalmazza az üzemeltetési szerződés-módosítás megkötésére.

 


Határidők, felelősök:

Határidő: 2013. 12. 31.
Felelős: Keszey János
Hivatali felelős: Zana András

Határidő: 2013. 12. 31.
Felelős: Keszey János
Hivatali felelős: Zana András

« Vissza
Vissza a főmenübe