134/2014. (IV. 29.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Kádas György Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, EGYMI, Diákotthon és Gyermekotthon étkeztetését végző szolgáltató kiválasztására irányuló közbeszerzés megindításáról
1. Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a mellékelt ajánlattételi felhívás szerint közbeszerzési eljárást indít a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kádas György Általános Iskola, Szakiskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Diákotthon és Gyermekotthon étkeztetését végző szolgáltató kiválasztására.

2. A Képviselő-testület a közbeszerzési eljárás díját, (eljárás eredményéről szóló tájékoztató hirdetmény díja) az önkormányzat 2014. évi költségvetésének terhére biztosítja.

3. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a közbeszerzési eljárásban a szükséges nyilatkozatok, tájékoztatók és a közbeszerzési eljárás lebonyolítása során felmerülő egyéb dokumentumok aláírására.

4. A Képviselő-testület a tárgy szerinti közbeszerzési eljárásban beérkezett ajánlatok elbírálása, írásbeli szakvélemény és döntési javaslat készítése érdekében eseti Bíráló Bizottságot hoz létre. A Bíráló Bizottság feladatainak ellátására az alábbi személyeket kéri fel az önkormányzat:
- Dr. Kui Gábor, aljegyző
- Bögös Katalin, pénzügyi osztályvezető
- Kiss Endre, osztályvezető
- Monokiné Székely Zsuzsanna, közbeszerzési referens

A meghatározott tagok mellett a Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy szükség esetén további, legfeljebb 2 fő tagot jelölhet a Bíráló Bizottságba az ajánlatok szakszerű elbírálásához.

5. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a tárgyalásos eljárás tárgyalásának lefolytatására, valamint a tárgyalás során szükséges nyilatkozatok megtételére és azok elfogadására.

Végrehajtásért felelős: Kecze István polgármester
Határidő: Az 1. pont tekintetében: 2014. május 6.
A 2-5 pontok tekintetében: 2014. június 24.

Erről értesül:
1. Kecze István, polgármester
2. Dr. Varga Zsolt, jegyző
3. Városfejlesztési és -Üzemeltetési Osztály
4. Pénzügyi Osztály
« Vissza
Vissza a főmenübe