137/2014. (IV. 29.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Kisújszállás város 2014. évi út- és járdajavítási, felújítási, valamint a zugprogram III. ütemben, a zugok rekonstrukciós, vízelvezetési, járdafelújítási munkálataihoz kapcsolódó közbeszerzési eljárás megindításáról
1. Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a „Kisújszállás város 2014. évi út- és járdajavítási, felújítási, valamint a zugprogram III. ütemben, a zugok rekonstrukciós, vízelvezetési, járdafelújítási munkálataihoz” kapcsolódó közbeszerzési eljárást – figyelemmel a közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Kbt.) 122. § (7) bekezdés a) pontjára, a 2. pontban meghatározott ajánlattevők részére történő megküldésével megindítja.

2. Az ajánlattételi felhívást a következő ajánlattevők részére kell megküldeni legkésőbb 2014. április 30-ig:
1. Kisújszállási Városgazdálkodási Nonprofit Kft. (Kisújszállás)
2. D-Profil Kft. (Debrecen)
3. Colas Zrt. (Budapest)
4. Swietelsky Magyarország Kft. (Békéscsaba-Budapest)
5. APRILLA TRANS Kft. (Karcag)

3. A Képviselő-testület a közbeszerzési eljárásban felmerülő, a Kbt. szerint az eljárás fajtájától függően kötelezően közzéteendő szerkesztési díjakat biztosítja az önkormányzat 2014. évi költségvetése terhére.

4. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a közbeszerzési eljárásban a szükséges nyilatkozatok, tájékoztatók és a közbeszerzési eljárás lebonyolítása során felmerülő egyéb dokumentumok aláírására, valamint a tárgyalások lefolytatására.

5. A Képviselő-testület a tárgy szerinti közbeszerzési eljárásban beérkezett ajánlatok elbírálása, írásbeli szakvélemény és döntési javaslat készítése érdekében eseti Bíráló Bizottságot hoz létre. A Bíráló Bizottság feladatainak ellátására az alábbi személyeket kéri fel az önkormányzat:
- Dr. Kui Gábor, aljegyző
- Pintér Gyula, közszolgáltatás-szervezési ügyintéző
- Monokiné Székely Zsuzsanna, közbeszerzési referens

6. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a közbeszerzési eljárás eredményessége érdekében az 5. pontban meghatározott személyeken túl további, legfeljebb 2 főt kérjen fel a Bíráló Bizottság tagjának.

Végrehajtásért felelős: Kecze István polgármester
Határidő: 1. pont tekintetében: 2014. április 30.
2-5 pontok tekintetében: 2014. május 28.

Erről értesül:
1. Kecze István polgármester
2. Dr. Varga Zsolt jegyző
3. Városfejlesztési és Üzemeltetési Osztály
4. Pénzügyi Osztály
« Vissza
Vissza a főmenübe