49/2016. (II. 25.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: a Magyar Urbanisztikai Társaság 2016. évi települési Hild János Díj pályázatán való részvételről
Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete részt vesz a Magyar Urbanisztikai Társaság 2016. évi települési Hild János Díj elnyerése érdekében kiírt pályázatán.
 
A Képviselő-testület a pályázati eljárás díját, 100 000 forintot az önkormányzat 2016. évi költségvetése marketing keretének terhére biztosítja.
 
A Képviselő-testület a Hild János Díj elnyerése esetén a pályázati kiírásban foglalt feltételeket maradéktalanul teljesíti, amelynek keretében különösen vállalja, hogy a díj elnyerése esetén annak megfelelően nagyított változatát emléktábla, vagy emlékmű formájában közterületről jól látható módon elhelyezi, magas szintű vezetővel képviselteti magát a Társaság által szervezett díjátadáson, illetve Kisújszálláson is ünnepélyes körülmények között díjátadó ünnepséget rendez a széles körű nyilvánosság biztosításával. Ezen kötelezettségei teljesítése érdekében a Képviselő-testület az önkormányzat 2016. évi költségvetésének marketing kerete terhére maximum 300 000 forintot biztosít.
 
A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a pályázat benyújtására és annak nyertessége esetén a díj átvételére, továbbá ünnepélyes díjátadó rendezvény Kisújszálláson történő megszervezésére.
 
Felelős:           Kecze István polgármester
Határidő:        2016. március 7. 12 óra a pályázat benyújtására és a díj elnyerése esetén 2016. szeptember 30. a helyi díjátadó ünnepség megszervezésére.
Erről értesül:
1. Kecze István polgármester
2. Dr. Varga Zsolt jegyző
3. Pénzügyi osztály
4. Városfejlesztési és Üzemeltetési osztály
5. Szervezési és Önkormányzati Kapcsolatok osztálya
« Vissza
Vissza a főmenübe