213/2016. (VIII. 30.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Kisújszállási Sportegyesület által pályázott Kosárlabda és játékcsarnok építéséhez szükséges kiviteli tervek megrendeléséről
Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Móricz Zsigmond Kollégium, Gimnázium, Szakgimnázium és Általános Iskola Arany János Általános Iskola Tagintézmény, új nevén Móricz Zsigmond Református Kollégium, Gimnázium, Szakgimnázium és Általános Iskola jelenlegi tornacsarnoka helyén épülő játékcsarnok építését támogatja. A pályázat pozitív elbírálásához szükséges kiviteli terveket, költségvetéseket megrendeli és az ehhez szükséges forrást biztosítja.
A Képviselő-testület megbízza a polgármestert, hogy a Kisújszállási Sportegyesület játékcsarnok építési pályázatának támogatásáról szóló 46/2016. (II. 25.) önkormányzati határozat alapján a Kisújszállási Sportegyesülettel kötött megállapodást az alábbi feltételekkel módosítsa:
- a forrás felhasználható a kiviteli tervek megrendeléséhez, részletes tételes költségvetés készítésének forrásbiztosításához.
- a támogatási keretösszegét 3 000 000 Ft-tal megemeli.
Egyebekben a megállapodás pontjai nem változnak.
 
Végrehajtásért felelős: Kecze István polgármester
Határidő: 2016. szeptember 30.
 
Erről értesül:
1. Kecze István polgármester
2. Kisújszállási SE
3. Kisújszállási Református Egyházközség
4. Móricz Zsigmond Református Kollégium, Gimnázium, Szakközépiskola és Általános Iskola
5. Kisújszállási Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya
6. Kisújszállási Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Üzemeltetési Osztálya

« Vissza
Vissza a főmenübe