41/1999. (III. 25.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: a millenniumi rendezvénysorozat előkészítéséről
 

41/1999.(III.25.) számú önkormányzati határozat

a millenniumi rendezvénysorozat előkészítéséről

 

Kisújszállás Város Önkormányzata fontosnak tartja, hogy államalapításunk 1000. évfordulójáról méltóképpen emlékezzen meg Kisújszállás város közössége. A megemlékezést szolgáló rendezvényekben és egyéb kezdeményezésekben az önkormányzat aktív szerepet kíván vállalni. Ezért:

 

1./ Az önkormányzati millenniumi megemlékezések előkészítésére felkéri és egyben megbízza az alábbi személyeket: Janó Lajost, a művelődési, oktatási és ifjúsági bizottság elnökét, dr.Vincze Sándor bizottsági tagot, Gubuczné Tomor Mária könyvtárigazgatót, Toldi Attila középiskolai tanárt, valamint Bacskai Ildikó és Kocsisné Monoki Julianna intézményi referenseket. E csoport feladata, hogy a rendezvénytervet - összehangolva a Millenniumi Emlékbizottság elképzeléseivel - terjessze az önkormányzat művelődési bizottsága elé.

 

2./ Az önkormányzat a Millenniumi Emlékbizottsággal való folyamatos kapcsolattartás érdekében Palágyi Gábor polgármestert, Janó Lajos és dr.Ducza Lajos bizottsági elnököket delegálja az emlékbizottságba.

 

3./ A rendezvények tervezéséhez, illetve az anyagi háttér részbeni biztosításához az önkormányzat kinyilvánítja azon szándékát, hogy a rendezvények megvalósításához a 2000. és 2001. évi költségvetésében 4 millió Ft-ot biztosít. Ezen összeget részben a millenniumi önkormányzati rendezvények, részben pedig - pályázati úton - a helyi civil szervezetek és egyéb lakossági kezdeményezések programjainak megvalósítására, illetve támogatására fordítja. A pályázatok elbírálása a művelődési, oktatási és ifjúsági, valamint az ügyrendi és jogi bizottság feladata lesz.

 

4./ Kisújszállás Város Önkormányzata a regionális rendezvények koordinálásával Palágyi Gábor polgármestert bízza meg.

 

Erről: 1./ Palágyi Gábor polgármester

2./ Janó Lajos bizottsági elnök

3./ Fekete Imre, a Millenniumi Emlékbizottság elnöke

4./ Dr.Vincze Sándor művelődési, oktatási és ifjúsági bizottsági tag

5./ Gubuczné Tomor Mária könyvtárigazgató

6./ Toldi Attila középiskolai tanár

7./ Bacskai Ildikó intézményi referens

8./ Kocsisné Monoki Julianna intézményi referens

- értesül.  

« Vissza
Vissza a főmenübe