201/2000. (XI. 30.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: a Polgármesteri Hivatal létszámcsökkentéséről

201/2000.(XI.30.) számú önkormányzati határozat

a Polgármesteri Hivatal létszámcsökkentéséről

 

Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete a Polgármesteri Hivatal létszámcsökkentésével kapcsolatosan az alábbiakat rendeli el:

 

1./ Az önkormányzat a belvízvédelmi feladatok átszervezéséből adódó feladatcsökkenés miatt, a feladatellátás racionalizálása érdekében, a Polgármesteri Hivatalnál 2001. január 1. napjától 4 fő létszámcsökkentést rendel el. Az önkormányzat kötelezően ellátandó belvízvédelmi feladata, változatlan színvonalú ellátása , a feladatok átszervezése kapcsán biztosított.

 

2./ Az önkormányzat a 2000. évi költségvetésének R 11. számú mellékletében a 2000. évre a Polgármesteri Hivatalra meghatározott 68.5 fő álláshelyet 2001. évben 4 fővel csökkenti.

 

3./ Az Önkormányzat utasítja a Polgármesteri Hivatal jegyzőjét, mint munkáltatót, hogy a közszolgálati jogviszony megszüntetésével kapcsolatos munkáltatói intézkedéseket tegye meg.

 

Felelős: Dr.Kittlinger Ilona jegyző

Határidő: 2000. december 30.

 

4./ Az önkormányzat az elrendelt létszámcsökkentés miatti végkielégítési, és felmentési igény ismeretében 2001-ben pályázatot nyújt be a létszámleépítés terheinek viseléséhez nyújtható egyszeri költségvetési hozzájárulás igénylésére.

 

Felelős : Dr.Kittlinger Ilona jegyző

Határidő: a pályázat beadási határideje.

 

5./ Az önkormányzat nyilatkozik arról, hogy a költségvetési szerveinél a meglévő üres álláshelyeken, valamint az előreláthatólag megüresedett álláshelyeken, vagy a tervezett új álláshelyeken, illetve szervezeti változás, feladatátadás következtében az önkormányzat fenntartói körén kívüli munkáltatónál az érintett munkavállaló - közszolgálati jogviszonyban töltött ideje folyamatosságának megszakítása nélkül - foglalkoztatására nincs lehetőség.

 

Erről: 1./ Dr.Kittlinger Ilona jegyző

2./ Palágyi Gábor polgármester

3./ Pénzügyi osztálya

4./ TÁKISZ

5./ Intézményi referens

6./ Belső ellenőr

7./ Humánpolitikai főmunkatárs

- értesül.

  

« Vissza
Vissza a főmenübe