137/2001. (VI. 28.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: a Sütőde Kft-ben lévő önkormányzati üzletrészről

137/2001. (VI.28.) számú önkormányzati határozat

a Sütőde Kft-ben lévő önkormányzati üzletrészről

 

 

Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Sütőde Kft Kisújszállás, Kossuth L. u. szám összes üzletrészét megszerzi a névérték 50 %-áért - 6.722.000.- forintért - és egyidejűleg az összes üzletrész- tulajdonosnak vételi ajánlatot tesz. A vétel során a TISZA II. Mg Szövetkezet üzletrész tulajdonjogának megszerzésére koncentrál. Az összes üzletrész megszerzése érdekében - amennyiben az 50 %-os névértéken való vásárlás nem lehetséges - 3-4 % üzletrész 50 % feletti névértéken is megvásárolható.

 

Amennyiben az összes üzletrész tulajdonjogát a fentiek szerint nem sikerül megszerezni, a képviselő-testület az üzletrészét névértéken értékesíti, ha névértéken nem sikerül értékesíteni az alatt is értékesíti, de nem megy a névérték 70 %-a alá.

 

A képviselő-testül.et az üzletrész vásárlásához szükséges fedezetet a 2001. évi költségvetéséből felhalmozási bevételek terhére biztosítja, a forrás pontos megjelöléséről a későbbiekben dönt.

 

A képviselő-testület felhatalmazza Palágyi Gábor polgármestert és Tatár Zoltánt a Gazdálkodási és Városfejlesztési Bizottság elnökét, hogy a képviselő-testület nevében - a fentiek szerint - járjon el.

 

Határidő: a vételi ajánlat megtételére 2001. július 3

Felelős: Palágyi Gábor polgármester

 

 

Erről: 1.) Palágyi Gábor polgármester

2.) Tatár Zoltán bizottsági elnök

3.) Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztály

- értesül.

kmf.

 

Palágyi Gábor s. k. Dr.Kittlinger Ilona s.k.

polgármester jegyző

  

« Vissza
Vissza a főmenübe