153/2001. (VIII. 30.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: vállalkozó orvosokkal kötött szerződések módosításáról és egys. szerk. fog-ról

153/2001. (VIII.30.) sz. önkormányzati határozat

vállalkozó orvosokkal kötött szerződések módosításáról és egységes szerkezetbe foglalásáról

 

 

1./ Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete a városban működő vállalkozó orvosok kérésével egyetért, ennek megfelelően 2001. szeptember 1-jétől az általuk használt, önkormányzati tulajdonú helyiségeket bérleti szerződés alapján számukra bérbe adja. Ennek megfelelően módosul a vállalkozó orvosokkal korábban kötött szerződéseknek az önkormányzati tulajdonú helyiségek használatára vonatkozó része.

 

 

2./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a vállalkozó egészségügyi szolgáltatókkal a bérleti szerződést megkösse.

Határidő: 2001. szeptember 10.

Felelős: a bérleti szerződések előkészítéséért: Polgármesteri Hivatal

a szerződések aláírásáért: Polgármester

 

 

3./ A képviselő-testület a vállalkozó orvosokkal kötött szerződéseket felülvizsgálva azokat - korábbi módosításaikkal, illetve e határozat 1./ pontja szerinti módosítással - egységes szerkezetbe foglalva a melléklet szerint újból megköti. Az egységes szerkezetbe foglalt szerződések aláírására felhatalmazza a polgármestert.

 

Határidő: 2001. szeptember 10.

Felelős: Polgármester

 

 

4./ Az önkormányzat és az egészségügyi szolgáltatók között kötött szerződéseknek a vállalkozó orvosok által használt helyiségekre, illetve a közüzemi díjak megoszlására vonatkozó mellékletei az alábbiak szerint - a képviselő-testület külön határozata nélkül - módosíthatók:

 

a.) a vállalkozó orvosok által használt helyiségek változását a polgármesterrel kötött külön megállapodásban kell rögzíteni. E megállapodás aláírására a képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert.

 

Határidő: folyamatos

Felelős: Polgármester

 

 

 

 

 

 

- 2 -

 

b.) a vállalkozó orvosok által használt önkormányzati tulajdonú helyiségekre vonatkozó közüzemi díjak változását az Egységes Egészségügyi Intézmény vezetőjével kötött külön megállapodásban kell rögzíteni. E megállapodás aláírására a képviselő-testület felhatalmazza az Egységes Egészségügyi Intézmény vezetőjét.

 

Határidő: folyamatos

Felelős: Egységes Egészségügyi Intézmény vezetője

 

Erről értesül: 1./ Vállalkozó háziorvosok

2./ Vállalkozó házi gyermekorvos

3./ Vállalkozó szakorvosok

4./ Polgármester

5./ Egységes Egészségügyi Intézmény

6./ Jegyző

7./ KÖSZIR

8./ Intézményi referensek

 

k. m. f.

 

Palágyi Gábor s. k. Dr.Kittlinger Ilona s. k.

polgármester jegyző

  

« Vissza
Vissza a főmenübe