63/2002. (III. 28.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: a Városháza riasztórendszerének kiépítéséhez pályázat beadásáról

63/2002. (III.28.) számú önkormányzati határozat

a Városháza riasztórendszerének kiépítéséhez pályázat beadásáról

 

Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Városháza riasztórendszerének kiépítését pályázati támogatás igénybevételével megvalósítja.

 

A képviselő-testület: 

1. A Városháza riasztórendszere megvalósításához szükséges beruházási költség (1.550.000.- Ft) 70 %-át, 1.085.000.- Ft-ot, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területfejlesztési Tanács által, a céljellegű decentralizált alapból elnyerhető fejlesztési célú pályázatok támogatására 2002. évben kiírt pályázaton (CÉDA 2002.) való részvétellel biztosítja.

2. A beruházási költség 30 %-át, 465.000.- Ft-ot, saját forrásként, a 2002. évi költségvetésében biztosítja.

3. A pályázat benyújtásához szükséges 15.500.- Ft pályázatbonyolítási díjat biztosítja.

4. A pályázathoz az 1. számú melléklet szerinti nyilatkozatot teszi.

5. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a pályázat benyújtására és a nyilatkozatok aláírására.

 

Felelős: Palágyi Gábor polgármester

Határidő: 2002. április 5.  

Erről értesül: 

1. Polgármester

2. gármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya

3. Polgármesteri Hivatal Gazdálkodási Osztálya

 

  

kmf.

 

 

Palágyi Gábor s.k. Dr.Kittlinger Ilona s.k.

polgármester jegyző 

 

 

A kivonat hiteléül:

Kisújszállás, 2002. március 29.

 

(:Kacsó Sándorné:)

aljegyző 

  

 

 

 

A 63/2002. (III.28. számú önkormányzati határozat melléklete

 

A pályázó nyilatkozatai

Nyilatkozat szövege Aláírás

1. Kijelentem, hogy a pályázatban foglalt adatok, információk és dokumentumok teljes körűek, valódiak és hitelesek, valamint ebben a tárgyban pályázatot korábban és máshol nem nyújtottam be. (Ha igen, akkor jelölje meg, hogy hová?) P.H.

2. Tudomásul veszem, hogy 60 napon túli köztartozás esetén annak megfizetéséig a támogatás nem illet meg, az esedékes támogatások folyósítása felfüggesztésre kerül, illetve az esedékes támogatás a köztartozások megfizetése érdekében - a támogatásokat nem érintő módon - visszatartásra kerülhet. P.H.

3. Hozzájárulok, hogy a köztartozások figyelemmel kisérése érdekében adószámomat vagy adóazonosító jelemet, társadalombiztosítási folyószámla számomat a támogatást nyújtó szerve, illetve az Államháztartási Hivatal felhasználja a lejárt köztartozások teljesítése, illetőleg az adósság bekövetkezése tényének és összegének megismeréséhez. P.H.

4. Tudomásul veszem, hogy a támogatás kedvezményezettjének megnevezése, a támogatás tárgya, a támogatás összege, a támogatott program megvalósítási helye a rendeletben szabályozott módon nyilvánosságra hozható. P.H.

5. Az államháztartás alrendszereiből folyósított támogatásból eredő lejárt és ki nem egyenlített tartozásom nincs. P.H.

6. Hozzájárulok a pályázat szabályszerűségének és a támogatás rendeltetésszerű felhasználásának jogszabályban és a pályázati kiírásban meghatározott szervek által történő ellenőrzéséhez. P.H.

7. Bejelentési kötelezettségem van a pályázat elbírálásáig, illetve a támogatási szerződés lejártáig, ha ellenem csőd-, vagy felszámolási eljárás indul. P.H.

8. Az Államháztartási Hivatal keretében működő Országos Monitoring Rendszer- a jogszabályban meghatározott jogosultak - számára a pénzügyi adatbázishoz hozzáférési lehetőséget biztosítok. P.H.

9. A pályázó nyilatkozata az azonnali beszedési megbízás megadásáról, ha a támogatást nyújtó valamilyen ok miatt eláll a szerződéstől. P.H.

10. A pályázó nyilatkozata arról, hogy a támogatással létrejött létesítmény működtetésének fedezetét mely forrásból: saját és /vagy a fenntartó és/vagy az OEP biztosítja. Az utóbbi kettő esetében a fenntartó, ill. az OEP nyilatkozata a létesítmény működési többletköltség-igényének befogadásához szükséges. P.H.

11. A pályázó nyilatkozata arról, hogy a fejlesztéssel érintett ingatlan az önkormányzat törzsvagyonához tartozik. P.H.

12. A pályázó nyilatkozata arról, hogy támogatás esetén tájékoztató táblát helyez el a fejlesztés helyszínén.. P.H.  

  

« Vissza
Vissza a főmenübe